background

KennisQuiz | De Spijsvertering

Vraag 1

Benoem de spijsverteringsonderdelen A tot en met G.

Het complete spijsverteringskanaal is een soort ‘lopende band’ van zo’n 9 meter lang. Deze lopende band – hoewel met een aantal zijtakken – is zichtbaar in de afbeelding hierboven. Antwoord B is goed: we zien van boven naar beneden de mond, de slokdarm, de lever, de maag, de galblaas, de dikke darm en de dunne darm. U kunt zich voorstellen dat zo’n lopende band van 9 meter best wel wat ondersteuning kan gebruiken. Molkosan Fruit van A.Vogel is een frisfruitige drank (aan te lengen met water) met calcium dat de spijsvertering ondersteunt. Verder bevat het 100% natuurlijke melkwei, granaatappel, aroniabes en stevia.

Zelfdiagnose

Hoe is het met uw gezondheid gesteld? Klik hier en kies uit verschillende zelfdiagnosetesten, zoals de grieptest en overgangstest.

Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Tijdelijk Symvita anti-rimpelcrème (t.w.v. € 9,99) cadeau bij uw bestelling > € 25. Lees meer