background

Disclaimer

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van gezondheid, natuurlijke geneesmiddelen en geneeskrachtige planten.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle woord- en beeld merken op deze site zijn eigendom van A.Vogel B.V., tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze merken te gebruiken.

De site http://www.avogel.nl geeft informatie over A.Vogel producten, het bedrijf A.Vogel B.V. een groot aantal adviespagina's met betrekking tot gezondheid en is in bezit van een uitgebreide plantenencyclopedie.

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van gezondheid, natuurlijke geneesmiddelen en geneeskrachtige planten. De informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De medische informatie is gebaseerd op het boek Natuurlijk en Gezond (Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad, A.Vogel 2011.). Waar van toepassing worden de gebruikte bronnen vermeld onderaan de pagina.

Op de site van A.Vogel wordt ook geadverteerd voor producten van A.Vogel B.V., producent van de A.Vogel producten.

De informatie op de site kan zonder aankondiging door medewerkers van A.Vogel B.V. worden gewijzigd.

Verwijzingen of links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers van de site https://www.avogel.nl.

De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden een erkend arts te raadplegen. Dit geldt zeker in het geval van twijfel, langdurige of terugkerende klachten. Het gebruik van informatie op de site is geheel op eigen risico.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

A.Vogel BV (Nederland)
J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg
Tel. +31 (0)525 68 72 00
Fax +31 (0)525 68 39 32
info@avogel.nl

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >