Deze vegetarische stoofpot is zeer eenvoudig te maken, zit vol gezonde dingen en vormt een stevige en voedzame gezinsmaaltijd. Voor extra vulling kun je de stoofpot serveren met volkoren rijst, pasta of een lekker frisse salade.
1. Bak de tomaten, champignons, uien en knoflook een paar minuten in de olie.
2. Voeg de wortelen, Herbamare® Groentebouillon en water toe, en laat 10-15 minuten met het deksel erop sudderen.
3. Voeg de kool toe, en laat nog 5 minuten sudderen.
4. Haal van het vuur en voeg de zure room, limoen, marjolein en Herbamare® Original kruidenzout toe.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker Y. | 3 januari 2019
Bezoeker E. | 23 december 2018
Bezoeker I. | 20 december 2018
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Bestel Herbamare online!Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Schrijf je in!