background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Veganistische sperziebonensalade

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 2 p.

Een eenvoudige salade met sperziebonen, sjalotjes en pijnboompitten. Waarom grill je je sperziebonen niet als alternatief voor stomen - perfect bij een zomerse barbecue.

Veganistische sperziebonensalade
  • Tijd: 10 min
  • Bereiden: 25 min
  • Makkelijk
  • 2 p.
Veganistische sperziebonensalade

Ingrediënten

Veganistische sperziebonensalade

  • 4 handenvol sperziebonen
  • 2 eetlepels olie
  • 2 sjalotjes, fijngesneden
  • ½ teentje knoflook, geplet
  • handvol pijnboompitten
  • handvol pompoenzaadjes
  • Herbamare® Original kruidenzout
  • gemalen zwarte peper

En natuurlijk met:

Hoe maak je deze veganistische sperziebonensalade?

1. Breng een pan water aan de kook, voeg de bonen toe en laat 5 minuten koken.

2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan, en bak de sjalotjes en knoflook zachtjes.

3. Laat de bonen uitlekken en voeg ze aan de pan toe. Bak 2 minuten.

4. Neem de pan van het vuur en roer de noten en zaden erdoor.

5. Kruid met Herbamare® Original kruidenzout en peper, en serveer.

 Bron van gezondheid

  • rijke bron van vitaminen - A, C en K
  • boordevol essentiële mineralen - foliumzuur, magnesium en ijzer
Veganistische sperziebonensalade

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

waarderingen

Schrijf een recensie

10

Bezoeker | 29 juni 2017

Algehele tevredenheid

9

Bezoeker J. | 28 juli 2016

Algehele tevredenheid

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >