Ik hou van recepten met spinazie. Omdat het veel voordelen voor de gezondheid heeft probeer ik het in zoveel mogelijk maaltijden te gebruiken. Dit recept voor romige risotto werkt ook prima met kabeljauwfilet.
1. Snijd de ui en knoflook en bak de helft van het mengsel zachtjes in boter.
2. Voeg de rijst, witte wijn (hou een beetje over voor later), en 300 ml Herbamare® groentebouillon toe. Zachtjes op laag vuur laten pruttelen.
3. Bak in een andere pan de rest van de uien en knoflook, voeg de spinazie toe, en laat deze slinken. Voeg de rest van de witte wijn en Herbamare® groentebouillon toe.
4. Voeg de gekookte risotto toe, en laat sudderen tot het vocht is geabsorbeerd. Blijven roeren zodat het niet verbrandt.
5. Zodra de rijst beetgaar is en geen witte kern meer heeft, de boter en Parmezaanse kaas erdoor roeren totdat de risotto een dikke consistentie is.
6. Kruid de snoekbaarsfilets met Herbamare® Original en peper. Vervolgens in een beetje boter braden.
7. Om te serveren doe je een lepel risotto op elk bord en leg je de vis er op. Kruiden met zout en peper.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
Bezoeker I. | 8 februari 2017
Bezoeker E. | 1 februari 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten