We zijn in Nederland dol op stampotten. Daarom hebben we weer een heerlijke variatie op de traditionele stampotten gemaakt. Deze pastinaakstamppot met peer, blauwe kaas en Franse kruidenmix is voedzaam, gemakkelijk klaar te maken en vooral erg lekker.
1. Schil de aardappelen en de pastinaak. Snijd ze vervolgens in stukjes. Snijd de peren in 8 parten en verwijder het klokhuis.
2. Breng water aan de kook en kook de aardappelen en pastinaak 20 minuten. Giet vervolgens af en stamp ze fijn. Voeg de boter, kookroom en kruidenmix toe en meng het geheel.
3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak hierin de peer 5 minuten.
4. Garneer de pastinaakpuree met de gebakken peer, verbrokkelde blauwe kaas en pompoenpitten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker | 13 november 2023
Bezoeker C. | 27 september 2022
Bezoeker S. | 18 februari 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten