Het zal je opvallen dat dit gerecht geen bewerkte producten bevat. Nog een tip van mij: als je naar de supermarkt gaat, neem dan de buitenste ring. In de binnenste ring van de supermarkt staan de lang houdbare producten en deze zijn meestal bewerkt.
1. Snijd de sjalotjes en kastanjechampignons in kleine stukjes en pers de knoflook.
2. Verhit in een koekenpan de roomboter en bak de sjalotjes en knoflook. Voeg de kastanjechampignons toe en bak 3 minuten.
3. Voeg vervolgens de uitgelekte linzen toe en roer goed door.
4. Bestrooi ondertussen de kabeljauwfilet met Herbamare® Original kruidenzout en peper. Bak de kabeljauwfilet in wat roomboter in 3 à 4 minuten gaar en haal uit de pan.
5. Voeg de kokosmelk toe aan het kookvocht in de pan en roer goed door.
6. Leg het linzen/champignonmengsel op een bord en hussel de rucola erdoorheen. Leg de kabeljauw hier op en giet de saus eroverheen.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker J. | 17 maart 2018
Bezoeker V. | 27 september 2017
Bezoeker R. | 15 september 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Bestel Herbamare online!Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Schrijf je in!