background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Bosbesmuffins

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 6 p.

Deze mooie muffins boordevol verse bosbessen zijn een genot om te maken en te eten. De perfecte traktatie om van te genieten bij een lekker kopje thee of koffie.

Gluten- en lactosevrije bosbesmuffins
  • Tijd: oven - 15 min
  • Bereiden: 15 min
  • Makkelijk
  • 6 p.
Gluten- en lactosevrije bosbesmuffins

Ingrediënten

Bosbesmuffins

  • 80 gram amandelbloem
  • 50 gram havermout
  • 2 eieren
  • 40 gram lactosevrije natuurlijke yoghurt
  • 5 eetlepels honing
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 150 gram bosbessen

Hoe maak je deze bosbesmuffins?

1. Verwarm de oven voor op 175°C.

2. Meng de yoghurt en honing in een kom. Voeg de eieren toe en roer tot een gladde massa.

3. Voeg de amandelbloem en havermout toe en roer tot een egaal geheel.

4. Voeg het bakpoeder en de bosbessen toe en roer deze door het mengsel heen.

5. Verdeel het mengsel tussen zes muffinvormpjes en bak ze gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven af, totdat ze terugveren wanneer ze worden ingedrukt.

Ik hoop dat je deze muffins ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!

 Bron van gezondheid

  • goede bron van vitaminen - C, K en andere anti-oxidanten
  • bevat veel voedingsvezels
  • laag in verzadigd vet, cholesterol en natrium
  • gluten- en lactosevrij
Gluten- en lactosevrije bosbesmuffins

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf