background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Champignonrisotto

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Gemiddeld
  • 2 p.

Champignons zijn een stevige favoriet voor velen wanneer het gaat om de klassieke Italiaanse risotto. Ik gebruik graag Herbamare® Bouillon om nog meer smaak aan dit heerlijke gerecht toe te voegen.

Champignonrisotto
  • Tijd: 15 min
  • Bereiden: 30 min
  • Gemiddeld
  • 2 p.
Champignonrisotto

Ingrediënten

Champignonrisotto

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 300 gram verse champignons, grofgehakt
  • 2 eetlepels Herbamare® Bouillonbasis, opgelost in 150 ml warm water
  • 100 gram zilvervliesrijst
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • korianderblaadjes

En natuurlijk met:

Hoe maak je champignonrisotto?

1. Verhit de olie in een koekenpan of wok en fruit hierin de knoflook en ui 3-5 minuten, tot ze glazig zijn.

2. Voeg de champignons toe aan de knoflook en ui.

3. Voeg de Herbamare® bouillonbasis toe, gevolgd door de rijst en laat op een laag vuur sudderen tot de rijst gaar is. Voeg indien nodig meer water toe.

4. Garneren met de Parmezaanse kaas en koriander.

 Bron van gezondheid

  • uitstekende bron van vitamine D
  • boordevol essentiële voedingsstoffen
  • rijk aan antioxidanten
Champignonrisotto

Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >