background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Boerenkoolchips met Parmezaanse kaas

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 2 p.

Deze onschuldige boerenkoolchips zijn krokant en vol van smaak, maar ze zijn zo gezond dat ze mijn favoriete snack zijn. Ze zijn ook nog eens snel en makkelijk te maken.

Boerenkoolchips met Parmezaanse kaas
  • Tijd: oven - 15 min
  • Bereiden: 5 min
  • Makkelijk
  • 2 p.
Boerenkoolchips met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Boerenkoolchips met Parmezaanse kaas

  • 1 boerenkool, versnipperd
  • 1 theelepel extra vergine olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Herbamare® kruidenzout
  • zwarte peper
  • Parmezaanse kaas, geraspt

En natuurlijk met:

Hoe maak je boerenkoolchips met Parmezaanse kaas?

1. Verwarm de oven voor op 175°C.

2. Wrijf de boerenkoolblaadjes in met olijfolie en knoflook en breng op smaak met Herbamare® kruidenzout en zwarte peper.

3. Verspreid de boerenkoolblaadjes op een bakplaat bedekt met bakpapier.

4. Bak de boerenkoolblaadjes 10-15 minuten in de oven, totdat de blaadjes bruin worden, maar niet aangebrand.

5. Haal de boerenkoolblaadjes uit de oven en laat ze 2-3 minuten afkoelen. Rasp de Parmezaanse kaas over de boerenkoolblaadjes alvorens het op te dienen.

 Bron van gezondheid

  • rijk aan vitamine A, C en K
  • bevat veel voedingsvezels
Boerenkoolchips met Parmezaanse kaas

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >