background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Aardbeienjam

  • Tijd:  min
  • Makkelijk
  • 4 bekers

Aardbeienjam is een van mijn favorieten: dit recept is glutenvrij en bevat geen kunstmatige suiker of zoetstoffen. Niet alleen dat, maar het is ook heel snel en makkelijk te maken.

Aardbeienjam
  • Tijd: 15 min
  • Bereiden: min
  • Makkelijk
  • 4 bekers
Aardbeienjam

Ingrediënten

Aardbeienjam

  • 5 kopjes verse aardbeien
  • 4 eetlepels honing
  • 6 eetlepels chiazaadjes
  • 8 eetlepels water

Hoe maak je aardbeienjam?

1. Week de chiazaden 10 minuten in het water of tot al het water is geabsorbeerd. Hierdoor wordt de jam dikker.

2. Meng de aardbeien, honing en geweekte chiazaden op hoge snelheid tot de gewenste consistentie is bereikt. Als het te dik wordt voeg je meer water toe, en als het te dun is meer geweekte chiazaden.

 

Bron van gezondheid

  • met heel veel vitamine C
  • rijk aan voedingsvezels
  • een goede bron van kalium
Aardbeienjam

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >