background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Preimedaillons met hazelnoten

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Tussendoortje
  • 4 p.

Hetty Crevecoeur
  • Tijd: 45 min
  • Bereiden: 30 min
  • Tussendoortje
  • 4 p.

Ingrediënten

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 150g prei (groene en witte delen)
  • 1 soeplepel olijfolie met citroen
  • 1 ei
  • 100ml melk
  • 100g gierstvlokken
  • 50g hazelnotenpoeder
  • 50g roquefort of een andere blauwe kaas in blokjes gesneden
  • Herbamare Aroma
  • Herbamare Original
  • peper van de molen

Voor de wortelyoghurt

  • 180g natuuryoghurt
  • 2 koffielepels wortelconcentraat
  • 1 snuifje saffraandraden of 1 koffielepel curcuma
  • 1/2 koffielepel Herbamare Original

Preimedaillons met hazelnoten

Snij de prei in fijne reepjes en daarna in blokjes. Meng met de olie. Laat 4 à 5 minuten garen in een pan, laat afkoelen.

Meng de andere ingrediënten, kruid met Hermabare Original en Herbamare Aroma. Dek af en laat 30 minuten rusten.

Meng alle ingrediënten voor de wortelyoghurt , laat rusten.

Maak 12 à 16 medaillons met de prei-hazelnotenbereiding. Bak ze in de olie aan beide kanten.

Dien de medaillons op met de wortelyoghurt.

Hetty Crevecoeur

Hetty houdt zich als natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle. Het is haar passie om mensen te inspireren en te informeren over een gezonde lifestyle. En haar motto? Voor iedereen een gezond en gelukkig leven!

Wil je ook twee keer ber week de heerlijkste recepten direct in je mailAbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de speciale nieuwsbrief!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >