A.Vogel Famosan Festival: Samen door de Overgang!

Programma A.Vogel Famosan Festival: Samen door de Overgang!

Vrijdag 13 september 2019

A.Vogel Famosan Festival

Datum: vrijdag 13 september 2019

Tijd: tussen 10.00 en 16.00 uur

Adres: A.Vogel tuinen, Eperweg 3-5 in 't Harde

Kosten:€ 10,- per persoon*

Pop-up Overgangscafé

Het gezelligste Pop-up Overgangscafé komt naar de A.Vogel tuinen. Isa en Medina hebben beiden met overgangsperikelen te maken. En zijn daarom hun zoektocht gestart naar een bewuste, relaxte en duurzame lifestyle. Zorg dat je erbij bent, want de uitkomsten delen ze hier! Hetty gaat meer in op het natuurlijke proces van de overgang. Hoe belangrijk is het om die in tact te houden, wat kun je zelf doen bij overgangsverschijnselen en hoe kunnen natuurlijke middelen je hierbij helpen?

Workshops

Tijdens het middagprogramma kun je verschillende workshops volgen. Welke dat zijn, lees je hieronder. Op de dag zelf kun je je hiervoor aanmelden. Hierbij geldt wel: vol=vol.

Voeding in de overgang

Er verandert een hoop in je lichaam als je in de overgang komt. Zo kan je plotseling een paar kilo aankomen terwijl je hetzelfde eet als voor de overgang. De beste tips over voeding in de overgang hoor je van de dames van Menofood tijdens deze workshop.

Kleuradvies

Waar de één aankomt in de overgang, verandert bij de ander haar figuur en worden de kilo's meer zichtbaar op de buik. Tijdens deze workshop kom je te weten hoe je je het beste kunt kleden en waar je op moet letten als je figuur verandert.

Veldboeket plukken in de A.Vogel tuinen

Veldboeket plukken

Als iets je vrolijk maakt, zijn het bloemen. Helemaal als ze vers geplukt zijn. En waar kun je dat beter doen dan in de A.Vogel tuinen! Samen met de tuinmannen- en vrouwen ga jij het veld in om je eigen veldboeket samen te stellen.

Kracht vs ontspanning

Om die spiermassa op peil te houden in de overgang ga je samen met Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur een aantal krachtoefeningen doen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. En laat ze zien hoe je het beste kunt ontspannen.

Maak je eigen kruidenthee

Pluk zelf je thee in het Kruidentheehofje in de A.Vogel tuinen om vervolgens van de pure smaak te genieten. Een perfect moment om even bij te kletsen met je vriendinnen, nieuwe dames te ontmoeten en te genieten van de rust en de natuur.

Rondleiding door de b(l)oeiende A.Vogel tuinen

Laat je zintuigen tot leven komen en ga op ontdekkingstocht door de felgekleurde kruidenvelden. Kom meer te weten over de A.Vogel tuinen en wat planten allemaal voor je kunnen doen.

A.Vogel tuinen 't Harde

Activiteiten

Naast de workshops hebben we ook een aantal andere activiteiten die je kunt doen in de tussentijd of als je geen workshop volgt. 

Overgangsconsulenten

Stel al je (persoonlijke) vragen over de overgang tijdens een één op één gesprek met een verpleegkundig overgangsconsulent. Ga samen met de overgangsconsulent op zoek naar een passende oplossing voor jouw situatie.

Blotevoetenpad

Schoenen uit, broekspijpen omhoog, want je gaat het Blotevoetenpad trotseren. Kom erachter wat het effect van de pepermuntplan op vermoeide voeten is en ervaar de verschillende grondsoorten tussen je tenen. Het pad leidt je door de bloeiende kruidenvelden.

Stoelmassages

Merk je dat sinds de overgang je spieren stijf en stram worden? Trakteer jezelf dan op een heerlijke stoelmassage. Geniet van een ontspannen momentje voor jezelf.

Gezondheidsmarkt

Op het festivalterrein vind je diverse stands waar je informatie over gezondheid en de overgang kunt ophalen. Daarnaast hebben we ook een hele mooie aanbieding voor de #relaxbox van A.Vogel & Friends met diverse producten erin om te ontspannen. Op de gezondheidsmarkt is geen pinautomaat aanwezig, je kunt alleen betalen met contact geld.

En verder..

Halverwege de dag staat een heerlijke, gezonde lunch voor je klaar in de A.Vogel tuinen. Die natuurlijk overgangsproof is. En om de dag goed af te sluiten staat er bij afloop een goodiebag op je te wachten, met natuurlijk ons nieuwste product erin: Famosan Contour.

*Afmelden met geld retour kan tot en met maandag 9 september.

Laatste wijziging op deze pagina: 22-08-2019

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Samen door de overgang. Ontvang gratis e-mails met tips van Magda

tip

Samen door de overgang. Ontvang gratis tips.

Inschrijven >>