background

Gastbloggers gezocht:

Supermama’s die eigenlijk wel wat weerstand kunnen gebruiken

Kinderen in de kleren hijsen, boterhammen smeren, kroost afleveren op school, nog even langs de brievenbus, in de auto snel de lippen stiften en om half 9 direct aanschuiven bij een werkoverleg: moeders met jonge kinderen hebben het maar druk. Maar niet lekker zijn en zo slap voelen als een vaatdoek?

Dat kan natuurlijk niet! Het huishouden moet wel blijven draaien. Ook als mama zelf niet fit helemaal is…


Ben jij zo’n supermama?  En kan jouw weerstand stiekem wel een zetje gebruiken? Geef je dan op als gastblogger. Als gastblogger ontvang je van ons voor 4 maanden Echinaforce producten voor het hele gezin. Het enige wat jij hoeft te doen? Jouw ervaringen met ons delen!

Wat verwachten we van jou

Als gastblogger houd je ons elke week kort via een foto en klein tekstje op de hoogte van het wel en wee in jouw gezin. Wij plaatsen dit door op onze Facebookpagina. Daarnaast vragen wij je 1 keer per maand een blog te schrijven over hoe het afgelopen maand is vergaan. Grootste vraag: hoe is het met de weerstand van het gezin? Dit verslag plaatsen wij op www.avogel.nl/blog

Wat krijg jij ervoor terug

Naast dat het gewoon leuk is om voor A.Vogel te bloggen, krijg jij voor de maanden november, december, januari en februari elke maand een riant Echinaforce pakket vol weerstand toegestuurd. Alles om de weerstand voor het hele gezin te verhogen.

Meld je aan voor 12 november!

De inschrijftermijn is verstreken! Binnenkort kan je onze moeders volgen via Facebook en ons blog. Houd ons dus in de gaten!

Laatste wijziging op deze pagina: 12-11-2013

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >