Samenwerking A.Vogel en BEAT Cycling Club

#BEATwinterchallenge

Weerstand | Lifestyle | Beat

Thomas Bakker

Thomas Bakker
WhatsApp je vraag

De topsporters van de BEAT baanploeg moeten deze winter fit blijven om in het voorjaar een topprestatie te kunnen leveren. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goede weerstand is. Zij gaan jou de komende periode uitdagen om ook fit te blijven, zodat jij je conditie op peil kan houden tijdens de kille wintermaanden. Want wie heeft er nu niet als doel sterk de winter uit te komen?

BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub met een professionele baanploeg. Wij zijn er trots op dat wij met BEAT Cycling Club een sportieve partner hebben die jullie gaat helpen om sterk de winter uit te komen.

Sterk de winter uit

Binnenkort laten wij meer weten over de samenwerking. Er worden een heleboel toffe uitdagingen opgezet om je weerstand te ondersteunen. Wat deze uitdagingen allemaal gaan worden? Dat houden we nu nog even geheim, maar één ding is zeker: het gaat jou helpen om sterk de winter in te gaan én uit te komen!

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of houd de volgende hashtag in de gaten: #BEATwinterchallenge.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 21-11-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >