Samenwerking A.Vogel en BEAT Cycling Club

#BEATwinterchallenge

Weerstand | Lifestyle | Beat

Thomas Bakker

Thomas Bakker
WhatsApp je vraag

De topsporters van de BEAT baanploeg moeten deze winter fit blijven om in het voorjaar een topprestatie te kunnen leveren. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goede weerstand is. Zij gaan jou de komende periode uitdagen om ook fit te blijven, zodat jij je conditie op peil kan houden tijdens de kille wintermaanden. Want wie heeft er nu niet als doel sterk de winter uit te komen?

BEAT Cycling Club

BEAT Cycling Club is de eerste professionele wielerclub met een professionele baanploeg. Wij zijn er trots op dat wij met BEAT Cycling Club een sportieve partner hebben die jullie gaat helpen om sterk de winter uit te komen.

Sterk de winter uit

Binnenkort laten wij meer weten over de samenwerking. Er worden een heleboel toffe uitdagingen opgezet om je weerstand te ondersteunen. Wat deze uitdagingen allemaal gaan worden? Dat houden we nu nog even geheim, maar één ding is zeker: het gaat jou helpen om sterk de winter in te gaan én uit te komen!

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of houd de volgende hashtag in de gaten: #BEATwinterchallenge.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 21-11-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >