Winactie: 10x het boek Te Lijf van Isa Hoes en Medina Schuurman

De kunst van het mooi ouder worden

Overgang

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Te Lijf - De kunst van het mooi ouder worden

In 'Te Lijf' halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lichaam, hoofd en hart - rimpels, opvliegers en stress - maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen - van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert - en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings. 'Te Lijf', een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. 'Te Lijf' helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

Isa Hoes en Medina Schuurman

Isa Hoes en Medina Schuurman willen vrouwen inspireren en informeren door de dagelijkse zin en onzin in het leven te scheiden. Hun persoonlijke zoektocht naar een bewuste, relaxte en duurzame lifestyle delen ze onder andere op hun platform I'M en in hun boeken, Te Lijf en I'M Lijfboek.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 10-05-2019

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

In de overgang? Ontvang maandelijks e-mails met tips van Ellen.

tip

In de overgang? Ontvang maandelijks gratis tips.

Inschrijven >>