Vlogs Isa Hoes en Medina Schuurman

#overgangsproof met Isa en Medina

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Vlog: vermoeidheid tijdens de overgang

Sinds de overgang merken Isa en Medina dat ze steeds zo moe zijn. En dat terwijl ze zich eigenlijk best goed voelen. Hoe komt dat? Is het de leeftijd of spelen andere factoren een rol? In hun nieuwe vlog delen ze hun beste tips!

Vlog: overgangsquiz met Isa en Medina

Hebben vrouwen in de overgang minder zin in seks? Waar herken je de overgang aan? En, heeft wijn invloed op opvliegers? Isa Hoes test de kennis van Medina Schuurman over de overgang. Kom erachter hoe goed Medina op de hoogte is en krijg antwoord op deze vragen en meer.

Wil je ook op de hoogte blijven van de vlogs van Isa Hoes en Medina Schuurman? Schrijf je dan in voor onze Samen Door De Overgang nieuwsbrief!

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 27-02-2019

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >