Overgangsblog 4, Eveline Bakker - Ongewenste haargroei

Lekker in je vel! | Overgangsklachten

Hetty Crèvecoeur
WhatsApp je vraag

Wat ook is veranderd is, is mijn haargroei… Toch wat minder haar op mijn hoofd, wat meer haar op mijn kin. Maar vooral die haren op mijn tanden vallen op! Schijnbaar moeiteloos zeg ik wat ik op mijn hart heb. Het floept er te pas en te onpas uit. De tijd van compromissen voor de lieve vrede is definitief voorbij. Geen glimlach meer als ik irritatie voel. En terwijl de ober tijdens onze verjaardaglunch in een toch wat duurder restaurant voor de tweede keer achter mijn stoel langs de kast in moet (waarvoor het nodig is dat ik opsta en van de tafel wegloop), vraag ik het hem direct… blijft dit zo? Want anders wil ik graag een andere tafel. Niet boos, maar wel heel duidelijk… “Nee, nee”, verzekert hij me, terwijl hij verschiet van kleur, “dit was echt de laatste keer”… Ik zie mijn dochter schrikken en ik zie mezelf even door haar ogen… Een schip met volle zeilen in de wind. Ik moet er zelf ook nog wat aan wennen. En toch ben ik er blij mee. Blij dat ik mijn stem vind en dat ik kan uiten wat er in mij leeft. En ik merk dat mijn “nee’s” leiden tot meer ruimte voor al mijn “ja’s”. En dat maakt mijn leven een heel stuk leuker! Eveline Bakker Eveline Bakker, 51 jaar, moeder, dogwalker, coach en ondernemer, maar vooral oprichter van Vuurvrouw.

Lees ook de andere blogs van Eveline!

Overgangsblog 3 van Eveline Bakker: Zingend door mijn leven Overgangsblog 2: De overgang kwam onverwacht. Blog 1 van Eveline Bakker: Vuurvrouw, mijn verhaal

Meer lezen over de overgang

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Laatste wijziging op deze pagina: 19-09-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

In de overgang? Ontvang maandelijks e-mails met tips van Ellen.

tip

In de overgang? Ontvang maandelijks gratis tips.

Inschrijven >>