Natuurlijke oplossing bij spierpijn en stijve gewrichten

Spieren en gewrichten

Krista van der Horst

Krista van der Horst
WhatsApp je vraag

Doorbloeding bevorderen

Spierpijn en stijve gewrichten worden vaak veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen en in de spieren of gewrichten. Met name rug (58%), nek (40%) en schouders (40%) zijn belangrijke ‘pijnpunten’, blijkt uit onderzoek. Het bevorderen van de doorbloeding bespoedigt het herstel van spierpijn en stijve gewrichten. Hierdoor zorgt het lichaam op natuurlijke wijze voor een snellere afvoer van afvalstoffen en en de aanvoer van voedingsstoffen, waardoor weefsels eerder herstellen.

Voor een snel herstel op lichaamseigen manier

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel* is pijnstillend bij spierpijn en stijve gewrichten. Het is makkelijk smeerbaar en trekt snel in de huid. Het bevat een zeer hoge concentratie Arnica montana dat zorgt voor een snelle en effectieve stimulering van de lokale doorbloeding. Daardoor krijgt uw lichaam krachtige ondersteuning bij het herstel van de weefsels. Zo bent u sneller weer soepel en kunt u weer doen en laten wat u zelf wilt.

Beoordeeld met een 9,2 door gebruikers

Pijnlijke gewrichten? Reuma?

Heeft u milde gewrichtspijn of reumatische pijn, zoals artrose, artritis, fibromyalgie of jicht? A.Vogel Atrosan tabletten** is een natuurlijk pijnstiller op basis van Harpagophytum. * Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Arnica Montana. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. ** Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 22-06-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Elke maand tips van Mieke over reuma en pijnlijke gewrichten?

tip

Gratis tips ontvangen over leven met reuma

Inschrijven >