Modderspektakel met de cast van Opvliegers 3

Kick-off van de voorstelling Opvliegers 3 in de A.Vogel tuinen

Overgang

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Naast de producer Rick Engelkes (beter bekent als dokter Simon uit GTST) en de dames van Opvliegers 3, zijn tien dames uit de Samen Door De Overgang nieuwsbrief uitgenodigd om bij de kick-off aanwezig te zijn. Rick Engelkes heeft iets vertelt over de voorstelling, Marcel Brienne heeft een lezing gegeven over opvliegers en de dames hebben het Blotevoetenpad bewandeld. Met als afsluiter het modderbad. Want net als de overgang, moet je daar ook even doorheen.

Marcel Brienne met de cast van Opvliegers 3

Opvliegers 3 New York New York

Rick Engelkes is door zijn zus op het idee gekomen om een voorstelling over de overgang te produceren. Vrouwen zijn veel spannender dan mannen vindt Rick Engelkes. Ze krijgen kinderen, komen in de overgang en dan heb je natuurlijk nog de opvliegers waar veel vrouwen mee te maken hebben. En dat zag hij ook bij zijn zus gebeuren. Inmiddels is Rick Engelkes alweer met de derde theaterproductie van Opvliegers bezig. En deze keer gaat het over diva en schnabbelzangeres Lydia die in een gênante situatie terechtkomt. Als blijkt dat er filmpjes op het internet over te vinden zijn, besluit ze een tijdje te verdwijnen. Tijdens haar reis naar New York ontmoet ze drie dames van dezelfde leeftijd, met dezelfde overgangskwalen: opvliegers. 

Rick Engelkes samen met de cast van Opvliegers 3 in de A.Vogel tuinen

“Mannen kunnen maar beter voorbereid zijn op opvliegers”

Marcel Brienne (trainer A.Vogel) weet als geen ander wat de menopauze inhoudt, waar opvliegers vandaan komen én waarom mannen zich beter een beetje kunnen verplaatsen in de situatie van vrouwen. Want laat het nu net zo zijn dat Marcel naast trainer ook ervaringsdeskundige is. “Vroeger kon ik mijn kleding in een hoekje gooien en ook al vond mijn vrouw dat niet leuk, er was niets aan de hand. Tot die ene avond… Ik wist niet dat er in Kampen, waar ik woon, een vulkaan actief was. Geloof me, de Etna is er niets bij.” Hierdoor is Marcel vaker de was gaan doen, zodat de sfeer in huis goed blijft.

Kuidentuin blotevoetenpad A.Vogel tuinen Opvliegers 3

De overgang: je moet er doorheen

Wat volgens Marcel ook helpt tijdens de overgang is ontspannen. Lekker op je blote voeten door de natuur lopen en al je sensoren in je voeten activeren. Dat lieten de dames zich geen twee keer zeggen en pumps en gympen werden uitgetrokken om het blotevoetenpad te trotseren. Het begon rustig met wandelen door een kruidentuin, over houtsnippers en door leem. Om vervolgens af te sluiten met een modderspektakel in het modderbad. Na elkaar erin te hebben getrokken, bijna valpartijen en veel gegil en gelach, kwam de cast en Rick Engelkes toch heelhuids aan de overkant. 

De cast van Opvliegers 3 op het Blotevoetenpad

Modderbak A.Vogel tuinen met de cast van Opvliegers 3

Modderbak A.Vogel tuin met de cast van Opvliegers 3

Bekijk de promo en samenvatting over Opvliegers 3 en kom meer te weten over deze spiksplinternieuwe theatervoorstelling!

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 08-09-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Samen door de overgang. Ontvang gratis e-mails met tips van Magda

tip

Samen door de overgang. Ontvang gratis tips.

Inschrijven >>