Modderspektakel met de cast van Opvliegers 3

Kick-off van de voorstelling Opvliegers 3 in de A.Vogel tuinen

barbara Kuiper

Barbara Kuiper
WhatsApp je vraag

Naast de producer Rick Engelkes (beter bekent als dokter Simon uit GTST) en de dames van Opvliegers 3, zijn tien dames uit de Samen Door De Overgang nieuwsbrief uitgenodigd om bij de kick-off aanwezig te zijn. Rick Engelkes heeft iets vertelt over de voorstelling, Marcel Brienne heeft een lezing gegeven over opvliegers en de dames hebben het Blotevoetenpad bewandeld. Met als afsluiter het modderbad. Want net als de overgang, moet je daar ook even doorheen.

Marcel Brienne met de cast van Opvliegers 3

Opvliegers 3 New York New York

Rick Engelkes is door zijn zus op het idee gekomen om een voorstelling over de overgang te produceren. Vrouwen zijn veel spannender dan mannen vindt Rick Engelkes. Ze krijgen kinderen, komen in de overgang en dan heb je natuurlijk nog de opvliegers waar veel vrouwen mee te maken hebben. En dat zag hij ook bij zijn zus gebeuren. Inmiddels is Rick Engelkes alweer met de derde theaterproductie van Opvliegers bezig. En deze keer gaat het over diva en schnabbelzangeres Lydia die in een gênante situatie terechtkomt. Als blijkt dat er filmpjes op het internet over te vinden zijn, besluit ze een tijdje te verdwijnen. Tijdens haar reis naar New York ontmoet ze drie dames van dezelfde leeftijd, met dezelfde overgangskwalen: opvliegers. 

Rick Engelkes samen met de cast van Opvliegers 3 in de A.Vogel tuinen

“Mannen kunnen maar beter voorbereid zijn op opvliegers”

Marcel Brienne (trainer A.Vogel) weet als geen ander wat de menopauze inhoudt, waar opvliegers vandaan komen én waarom mannen zich beter een beetje kunnen verplaatsen in de situatie van vrouwen. Want laat het nu net zo zijn dat Marcel naast trainer ook ervaringsdeskundige is. “Vroeger kon ik mijn kleding in een hoekje gooien en ook al vond mijn vrouw dat niet leuk, er was niets aan de hand. Tot die ene avond… Ik wist niet dat er in Kampen, waar ik woon, een vulkaan actief was. Geloof me, de Etna is er niets bij.” Hierdoor is Marcel vaker de was gaan doen, zodat de sfeer in huis goed blijft.

Kuidentuin blotevoetenpad A.Vogel tuinen Opvliegers 3

De overgang: je moet er doorheen

Wat volgens Marcel ook helpt tijdens de overgang is ontspannen. Lekker op je blote voeten door de natuur lopen en al je sensoren in je voeten activeren. Dat lieten de dames zich geen twee keer zeggen en pumps en gympen werden uitgetrokken om het blotevoetenpad te trotseren. Het begon rustig met wandelen door een kruidentuin, over houtsnippers en door leem. Om vervolgens af te sluiten met een modderspektakel in het modderbad. Na elkaar erin te hebben getrokken, bijna valpartijen en veel gegil en gelach, kwam de cast en Rick Engelkes toch heelhuids aan de overkant. 

De cast van Opvliegers 3 op het Blotevoetenpad

Modderbak A.Vogel tuinen met de cast van Opvliegers 3

Modderbak A.Vogel tuin met de cast van Opvliegers 3

Bekijk de promo en samenvatting over Opvliegers 3 en kom meer te weten over deze spiksplinternieuwe theatervoorstelling!

Laatste wijziging op deze pagina: 08-09-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Het mooiste stukje natuur ben je zelf

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >