Blog 4 supermama Peggy: een week van een supermama

Kinderen

Marjolein Schurink
WhatsApp je vraag

Maandag: ik werk van 9.00-18:00 uur en mijn man Danny heeft avonddienst (hij brengt onze kleine Nova Isis weg), dus 7.30 uur vertrek ik naar mijn werk en als ik klaar ben pik ik de baby op bij oma Rita en opa Frank. Om 19.30 uur ben ik thuis.

Dinsdag: lekker vrij, dus veel gespeeld met Nova Isis en lekker even gewandeld buiten. Danny heeft ook vanavond avonddienst en is laat thuis.

Woensdag: opa Rob en Oma Mia passen op. Ik sta om 6.00 uur op, maak mezelf en Nova Isis klaar en hup de maxi cosi in en rijden maar! 's Avonds pik ik haar na mijn werk weer op en rijden we door naar huis. Om 20.00 uur zijn we thuis. Danny heeft vandaag een dagdienst, dus wacht hij ons op met het eten. Joepie!

Donderdag: jeuj! Ik ben weer vrij. Dus wassen, poetsen, boodschappen doen, koken en mama-en (het beste werkwoord ooit!). Danny heeft weer dagdienst en moest oefenen met de hond op z’n werk. Pakwerk is behoorlijk zwaar werk, dus hij is weer blij als ie thuis is en het eten klaarstaat.

Vrijdag: Danny heeft dagdienst en is dus al weg als ik op sta. Ik werk vandaag van 13.00-21.00 uur en ben om 11.00 uur bij mijn mama Mia. Na een kop koffie en wat geknuffel met Nova Isis rij ik weer door naar mijn werk. Om 21.45 pik ik haar weer op bij oma en om 22.30 zijn we thuis. Pffff... Koopavonden zijn niet favoriet.

Zaterdag: ik werk van 10.00-18.30 uur, maar Danny is gelukkig vrij dit weekend. Dus Nova Isis blijft ook lekker thuis met papa.

Zondag: allemaal vrij! Helemaal perfect. Even de batterij weer opladen om weer fris en fruitig aan de komende week te beginnen. Enneuh... Geloof het of niet: we zijn nog steeds niet verkouden hè! ;-)

Groetjes Peggy

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 20-06-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >