Blog 4 supermama Gré: gezond het nieuwe jaar in!

Kinderen

Krista van der Horst

Krista van der Horst
WhatsApp je vraag

Feestelijk nieuwjaar

Gelukkig maar, want in het begin van het nieuwe jaar staat bij ons alles in teken van de verjaardagen van de oudste 3 kinderen. Als eerste wordt mijn zoontje vier. Erg spannend allemaal, want nu mag hij echt naar de basisschool. Ook voor supermama’s is dat een stukje loslaten. Vooral met dit kleine mannetje. Eigenlijk is hij er nog niet aan toe en voelt hij zich na 1,5 jaar eindelijk op zijn gemak op de peuterspeelzaal. Tja, en dan moet je alweer afscheid nemen…
Maar zijn tasje staat al klaar en we maken er het beste van! Elke dag een beker drinken, stukje fruit en een beetje liefde mee naar school, dan moet het lukken. En hopelijk houdt zijn gezondheid zich ook staande tussen alle snottebellen en hoestende kindjes op school.
Drie weken later wordt zijn zusje drie, die al helemaal in feeststemming is voor haar broers verjaardag (en stiekem ook een beetje voor haar zelf). Tja, en zij is nu al klaar voor de basisschool, maar mag nog niet. Zo’n verschil per kind zeg! Het liefste ging ze met haar broer mee om hem te steunen en te helpen.
Daarna blijven we doorfeesten, want de volgende in de rij is de grote zus die zes wordt. En zelfs zij is al druk met haar verjaardag bezig, want op die leeftijd hoort er natuurlijk ook een kinderfeestje bij met klasgenootjes en vriendinnetjes. Grote vraag: wie nodig ik wel uit en wie niet?

Naar buiten met Jopie

En natuurlijk even een update over Jopie onze pup. Hij groeit als kool en wordt steeds sterker. Nu mag hij ook steeds verder lopen en maken we al een paar keer per dag een mooi rondje met hem in de buitenlucht. Dit vind ik gelijk een groot voordeel van een hond hebben: je wordt min of meer gedwongen om naar buiten te gaan ook als je geen zin hebt.
Dus Jopie blij en wij blij!
Groetjes Gré

Nog even kennis maken met de 3 supermama's?
Praat mee!

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 22-06-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >