Blog 3 supermama Peggy: even weer normaal doen

Kinderen

Marjolein Schurink
WhatsApp je vraag

Van slag van de feestdagen

Klanten bij mij in de drogisterij klagen over de kilo's die er weer aan zitten en de helft van de klanten is snipverkouden 'terwijl ze daar helemaal geen tijd voor hebben'.  En na mijn feestdagen? Laten we het zo zeggen: door al dat vette eten (oliebollen vallen duidelijk onder mijn 'Guilty Pleasures') kan mijn spijsvertering wel wat ondersteuning gebruiken.. Maar ik moet zeggen: sinds ik met de Molkosan Fruit begonnen ben, het een stuk beter gaat!

Ook mijn man Danny was helemaal uit zijn routine, omdat hij deze maand moet invallen op een andere vliegbasis. Snotterend kwam hij vorige week binnen. Hij had iets te bekennen: hij had de laatste tijd geen Echinaforce geslikt. Helemaal vergeten. Mannen. Zucht. Hoeven ze maar aan 1 ding te denken, en blijkbaar is dat al teveel! Maar goed. Meteen weer begonnen met slikken en na 2 dagen was hij er weer vanaf.

Snotterbellen blazen

Wel had het 1 nadeel: onze dame van 7 maanden heeft ook ineens enorme snottebellen aan haar neusje hangen. Helemaal gebiologeerd is ze van de bellen die uit haar neusje komen als ze niest of hoest. Haha! Gelukkig kan verkoudheid voor sommigen dan toch nog als iets moois gezien worden *grinnik*.  En ach, daar bouwen ze weerstand van op, zegt mijn moeder. En zo is het.

Dus hup naar buiten! Lekker een frisse neus halen. Fijn de bossen in. Goed voor de stofwisseling, je energie en je weerstand. Nu het 's nachts weer soms vriest, levert dat trouwens ook mooie kiekjes op. En wie weet, kom je ook een damhert tegen! Net als Danny gisteren, toen hij zijn patrouille liep. De kans is zeer klein, maar toch! De kans op iets moois is altijd aanwezig.

Geniet ervan!

Peggy

Blogster Hetty

Mijn naam is Hetty. Als gezondheidsdeskundige ben ik gespecialiseerd in de relatie tussen lifestyle en gezondheid. Ik ben vaak op TV te zien bij Koffietijd en andere programma’s!

Blogster Barbara

Blogster barbaraHi! Ik schrijf als webredacteur van www.avogel.nl artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die over gezondheid gaan. Lees je mee?

Blogster Marjolein

Hoi, ik ben Marjolein. En schrijf dagelijks ‘gezond leesvoer’ voor A.Vogel. Ken je bijvoorbeeld de A.Vogel nieuwsbrieven al? Dan ken je mij ook:-)

Laatste wijziging op deze pagina: 20-06-2017

Heb je een vraag of opmerking na het lezen van dit blog? Stel deze gerust...

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over de je gezondheid, A.Vogel-producten, de tuinen, of je bestelling in de webwinkel.

Neem contact met ons op!
Ontdek de Duivelsklauw!

Atrosan tabletten. Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Atrosan tabletten
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Kracht uit de natuur

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om onze gezondheid te behouden.

Ontdek de A.Vogel Tuinen!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >