background

A.Vogel BINGO

Print hier je extra BINGO kaarten

Ben je al goed op dreef met de A.Vogel BINGO? En heb je extra kaarten nodig? Goed nieuws, want je mag zo vaak meedoen als je wilt. Klik hieronder op de kaart en je gaat automatisch door naar de printbare PDF van de A.Vogel BINGO kaart.

A.Vogel BINGO kaart

 

De A.Vogel BINGO spelregels nog even op een rijtje*

Heb je een product uit een productgroep van één van de BINGO-vakjes verkocht? Dan mag je het betreffende vakje afstrepen. Zijn al je vakjes vol? Dan heb je BINGO! Vervolgens...

1. Maak een foto van jouw volle BINGOkaart
2. Mail deze naar bingo@avogel.nl of stuur deze via WhatsApp naar 06-10830781. Stuur je jouw BINGOkaart liever per post? Dan kan dit naar: A.Vogel, Antwoordnummer 244, 8070 VK Elburg.
3. Bewaar kopieën van de kassabonnen van de verkochte producten. Hier kunnen we om vragen als je tot de winnaars behoort.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Een nieuwe kaart kun je vinden op www.avogel.nl/bingo en kun je daar makkelijk printen.

Heel veel succes!

* De actie loopt van 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018. In de eerste week van januari nemen wij contact op met de prijswinnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Laatste wijziging op deze pagina: 30-10-2018

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
Gratis A.Vogel Vitamine D3 bij je bestelling

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >