background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

De kracht van de verse plant

Alfred Vogel stelde al op jonge leeftijd vast dat alleen vers verwerkte heilzame planten nog over al hun kracht en werkstoffen beschikken. Vele observaties en gesprekken met zijn patiënten onderbouwden zijn stelling dat preparaten van verse planten een betere invloed hebben en breder toepasbaar zijn dan preparaten van gedroogde planten.

  • De homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten van A.Vogel zijn dan ook zo vers als de natuur zelf. De planten worden op de dag van de oogst, binnen twee uur verwerkt. Slechts enkele planten, die niet in ons klimaat gedijen, worden bij gebrek aan alternatieven in gedroogde vorm gebruikt.
  • Uit talloze analytische onderzoeken en in-vitro-proeven (laboratoriumproeven) is gebleken dat de A.Vogel-preparaten van verse planten verschillende voordelen hebben ten opzichte van producten die gemaakt zijn van gedroogde planten. Voorbeelden daarvan zijn een hogere concentratie en een breder spectrum aan werkstoffen, een grotere stabiliteit en een hogere activiteit in celcultuurproeven.
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >