Aandacht voor reuma

Aandacht voor reuma met A.Vogel Atrosan on tour

Wist je dat 1 op de 5 mensen een reumatische aandoening heeft? Dat zijn ruim 2 miljoen mensen in Nederland. Doordat reuma vaak onzichtbaar is, heerst er onbegrip. En daar moet wat aan gedaan worden! Samen met lokale ondernemers vraagt A.Vogel tijdens de reumacollecteweek aandacht voor reuma. 

Win! Jouw tuin weer lente-proofGezondheidsdeskundigen, waaronder Marcel Brienne (bekend van Koffietijd) gaan op pad met de Atrosan* camper. Vraag ze dinsdag 20 maart tot en met zaterdag 24 maart het hemd van het lijf over voeding, beweging, tuinieren en natuurlijke pijnstilling bij reumatisch pijn. Vergeet niet de folder over handige tuiniertips bij reuma én de echinacea-, goudsbloem- en zonnebloemzaadjes mee te nemen als je bij de Atrosan* camper bent. 

Kijk of we ook bij jou in de buurt staan!

* Atrosan tabletten o.b.v. Harpagophytum. Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Anderen bekeken ook

120 st

€ 35,99

9,4 (254)

In winkelwagen

Atrosan tabletten bij gewrichtspijn

Bij reumatische pijn. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 als klantwaardering!
Natuurlijke …

Meer info >

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Laatste wijziging op deze pagina: 19-03-2018

Ontdek de A.Vogel tuinen

70% van de planten die we gebruiken voor onze producten komt uit deze tuinen.

Meer over de tuinen
Test je gezondheid

Doe een van de online zelftesten en ontvang direct advies

Naar de testen
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*