Solliciteren met reuma

Vraag Mieke

Solliciteren met reuma

Waar moet je rekening mee houden bij het solliciteren als je reuma hebt? Hoe ga je om met je gezondheidssituatie bij het solliciteren: vertel je wel of niet dat je een reumatische aandoening hebt? Dat en meer, lees je in dit artikel.

Je hebt reuma en je wilt aan het werk. Je zoekt een leuke baan waarin je je talenten tot zijn recht kunt laten komen. Je wilt iets bijdragen aan de maatschappij en, niet onbelangrijk, geld verdienen. Daarnaast geeft werken je misschien ook de voldoening die je zoekt, de regelmaat in je dag en leuke sociale contacten met collega’s. Een baan waarbij je niet belemmerd wordt door je reuma, dat is wat je zoekt. Maar waar moet je rekening mee houden en hoe ga je om met je reuma bij het solliciteren?

Verlichting van reumatische pijn

Atrosan tabletten 120st

DUIVELSKLAUW - Bij reumatische pijn, artrose en artritis | A.Vogel Atrosan

120 st

€ 34,99

9,4 (195)

In winkelwagen

Een goede tip bij reumatische pijn: Atrosan tabletten. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 …
Meer info

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Laatste wijziging op deze pagina: 03-10-2017

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Gratis Echinaforce Crème bij bestelling > € 20