Prostaatklachten? Blijf er niet mee rondlopen

Vraag het Iris!

Prostaatklachten? Blijf er niet mee rondlopen en ga even naar de huisarts

Wat zijn prostaatklachten?

Prostaatklachten komen veel voor. Naarmate een man boven de 50 jaar wordt, groeit de prostaat namelijk in veel gevallen. Zo’n 50% van de mannen krijgt met een vergrote prostaat te maken.  Met de stijgende leeftijd, stijgt ook het aantal mannen met de prostaat-en plasklachten. Meestal gaat het om een goedaardige vergroting van de prostaat, maar deze kan wel klachten veroorzaken. In dit artikel vertellen we u wat voor klachten u kunt krijgen en waarom het verstandig is om een bezoekje te brengen aan de huisarts.

Vermindering van plasproblemen bij mannen met goedaardige prostaatvergroting

ProstaforceMed

Vergrote Prostaat? Symptomen en behandeling | A.Vogel ProstaforceMed

90st

€ 38,49

8,8 (69)

In winkelwagen

ProstaforceMed is een Traditioneel Kruidengeneesmiddel toegepast ter vermindering van plasproblemen …
Meer info

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Sabal serrulata. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Laatste wijziging op deze pagina: 28-09-2017

Doe de A.Vogel prostaattest*

Vind uit in welke mate u last heeft van plasklachten. U kunt de test ook downloaden na het invullen en meenemen naar uw huisarts.

Ga naar de prostaattest
Bestel ProstaforceMed online

Prostaforce vermindert plasproblemen als gevolg van een vastgestelde goedaardige prostaatvergroting. Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Serenoa repens. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Lees meer
Hoe zit dat...?

De prostaat is een klier onder de blaas van de man, waardoorheen de plasbuis loopt. Voor en tijdens de puberteit groeit dit orgaan. Maar hoe zit dat na de puberteit?

Lees hier hoe het precies zit!
Gratis Echinaforce Crème bij bestelling > € 20