Prostaatklachten? Blijf er niet mee rondlopen

Prostaatklachten?

Blijf er niet mee rondlopen en ga even naar de huisarts

Prostaatklachten komen veel voor. Naarmate een man ouder dan 50 jaar wordt, groeit de prostaat namelijk in veel gevallen. Zo’n 50% van de mannen krijgt met een vergrote prostaat te maken. Met de stijgende leeftijd, stijgt ook het aantal mannen met prostaat-en plasklachten. Meestal gaat het om een goedaardige vergroting van de prostaat, maar deze kan wel klachten veroorzaken. In dit artikel vertellen we je wat voor klachten je kunt krijgen en waarom het verstandig is om een bezoekje te brengen aan de huisarts.

Vermindering van plasproblemen bij mannen met goedaardige prostaatvergroting

ProstaforceMed

Natuurlijke oplossing voor plasproblemen bij mannen  | A.Vogel

90st

€ 42,99

8,6 (110)

In winkelwagen


Meer info

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Sabal serrulata. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Laatste wijziging op deze pagina: 24-01-2019

Doe de A.Vogel prostaattest

Vind uit in welke mate u last heeft van plasklachten. U kunt de test ook downloaden na het invullen en meenemen naar uw huisarts.

Ga naar de prostaattest
Bestel ProstaforceMed online

Prostaforce vermindert plasproblemen als gevolg van een vastgestelde goedaardige prostaatvergroting. Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Serenoa repens. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Lees meer
Hoe zit dat...?

De prostaat is een klier onder de blaas van de man, waardoorheen de plasbuis loopt. Voor en tijdens de puberteit groeit dit orgaan. Maar hoe zit dat na de puberteit?

Lees hier hoe het precies zit!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Iedere maand info over de prostaat óf tips om gezond te leven?

tip

Iedere maand prostaatinfo óf gezonde tips?