Crèmes van A.Vogel, 100% natuurlijk

Huid

Een droge, schrale huid…

meer dan 1.000.000 mensen in Nederland hebben hier mee te maken. Een goede verzorging kan hulp bieden. Steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun voeding; biologische ingrediënten en zo min mogelijk toevoegingen als geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook bij crèmes is het belangrijk om te letten op wat er in zit. Immers: alle crèmes dringen in meer of mindere mate door in onze huid. De 100% natuurlijke crèmes van A.Vogel zijn vrij van conserveringsmiddelen, parabenen en allergenen en zijn goed voor de verzorging van een droge, schrale huid.

De huid is onderhevig aan alle weersinvloeden. In de winter is de huid door kou vaak trekkerig, droog of ruw en kunnen als gevolg hiervan kloofjes ontstaan. In de zomermaanden is het meer de zon die kan zorgen voor een geprikkelde huid. In al deze gevallen kan onze huid wel wat extra weerstand, bescherming en hydratatie gebruiken.

Laatste wijziging op deze pagina: 19-07-2016
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >