background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Griep: Vraag & Antwoord

        
Selecteer onderwerp:
Griep QandA

"Hoe krijg ik griep?"

Antwoord van de griepcoach: De griep wordt veroorzaakt door een besmettelijk virus. Doordat iemand die de griep heeft hoest of niest, komt het virus in kleine vochtdruppeltjes in de lucht terecht. Via de lucht adem je deze druppeltjes in. Zo kan het... Lees verder!

"Waarom krijg ik griep in de winter?"

Antwoord van de griepcoach: Het griepvirus overleeft makkelijker bij koude, droge lucht. En in de winter hebben we vaker te maken met koude droge lucht. Het griepvirus verspreidt zich dus meer en gemakkelijker in de winter. Een gezonde groet,De... Lees verder!

"Hoelang duurt griep?"

Antwoord van de griepcoach: Griep komt meestal heel plotseling opzetten. De koorts loopt vaak snel op tot 39°C of hoger en duurt vaak 3 tot 5 dagen. Je hebt meestal ongeveer een week last van de symptomen van de griep. Maar je kunt daarna nog... Lees verder!

"Is buikgriep hetzelfde als griep?"

Antwoord van de griepcoach: Nee, buikgriep wordt meestal veroorzaakt door een norovirus. Dat is een ander virus dan het griepvirus. Het komt wel voor dat misselijkheid, braken en diarree optreden bij griep, maar dan is dat meestal bij kinderen het... Lees verder!


Heb ik griep?

Beanwoord 8 korte vragen en je ontvangt direct een antwoord en advies

Doe de grieptest
Griep of verkouden?

Echinaforce Hot Drink bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid

Bestel online!

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >