background

A.Vogel Natuurlijk & Gezond

Griep: Vraag & Antwoord

        
Selecteer onderwerp:
Griep QandA

"Waar komt het woord griep vandaan?"

Antwoord van griepcoach Marcel: Het woord griep is afkomstig van het Franse woord voor de ziekte "grippe". En grippe is weer een verbastering van het woord "gripper". Gripper betekent grijpen, gegerepen worden, pakken. Ja, en dat wordt je met de... Lees verder!

"Waarom moet ik altijd hoesten als ik in bed lig? Ik wil slapen!"

Antwoord van griepcoach Marcel: Je bent niet de enige die 's nachts moet hoesten. A.Vogels grote hoestonderzoek* toonde aan dat slecht slapen de meest hinderlijke klacht is bij vastzittende hoest. Maar liefst 85% van de Nederlanders valt er... Lees verder!

"Waarom krijg ik van griep overal spierpijn en wat kan ik daar tegen doen?"

Antwoord van griepcoach Marcel: Wist je dat er bij spierpijn bij griep bijna hetzelfde gebeurt als bij spierpijn na het sporten? Na het sporten kunnen de spieren verzuurd zijn, omdat melkzuur zich opgestapeld heeft in de spiercellen. Bij griep gaat... Lees verder!

"Hoe weet ik of ik griep heb of dat ik verkouden ben?"

Antwoord van griepcoach Marcel: Een verkoudheid kan vervelend zijn. Je kunt je dan ook een paar dagen niet fit voelen. Maar…als je de griep hebt, dan voel je je echt flink ziek. De klachten zijn erger dan een verkoudheid en houden langer aan.... Lees verder!


Griep of verkouden?

Echinaforce tabletten is een Traditioneel Kruidengeneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, tegen griep en verkoudheid. Lees de bijsluiter.

Bestel online!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >