A.Vogel helpt

Wat is de oorzaak van fibromyalgie?

Oorzaak Fibromyalgie gevonden in de bloedvaten...

Over de oorzaak van fibromyalgie was tot voor kort nog veel onduidelijk. Het was totaal gissen waarom de één fibromyalgie krijgt en de ander niet. Bij fibromyalgie-patiënten waren namelijk geen afwijkingen te vinden in de spieren en gewrichten zelf. Toch zijn er inmiddels veel verklaringen van mogelijke oorzaken, variërend van psychische oorzaken tot lichamelijke oorzaken in de darmen en het immuunsysteem. Lees verder over de laatste inzichten en onderzoeken die de oorzaak van fibromyalgie proberen te verklaren.

Ter verlichting van reumatische pijn

120 st

€ 35,98

9,4 (234)

In winkelwagen

Atrosan tabletten bij gewrichtspijn

Bij reumatische pijn. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 als klantwaardering!
Natuurlijke …

Meer info >

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Laatste wijziging op deze pagina: 06-12-2018
Dynamics, Integrated Tissue. "Rational Biological Source Of Pain Found In The Skin Of Patients With Fibromyalgia." Medical News Today. MediLexicon, Intl., 19 Jun. 2013. Web.
E.N. Griep, ‘Fibromyalgia syndrome – Neuroendocrine perspectives with clinical implications’.

Test zelf je gezondheid!

Hoe is het met je gezondheid gesteld? Doe de grieptest, prostaattest, hooikoortstest of de overgangstest en krijg direct advies!

Bekijk hier de gezondheidstests
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Inspiratie voor een gezond leven

Gezond blijven is nu nog eenvoudiger. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om updates te krijgen over fit zijn en blijven, gezonde lifestyletips en speciale aanbiedingen. Of kies voor één van onze e-specials. Met specifieke tips & tricks over bijvoorbeeld de overgang, griep of gezonde recepten. Helemaal gratis en rechtstreeks in je inbox.

Meld je hier aan!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Elke maand tips van Mieke over reuma en pijnlijke gewrichten?

tip

Gratis tips ontvangen over leven met reuma

Inschrijven >