A.Vogel helpt

Vragen over fibromyalgie?

Fibromyalgie genezen?

Fibromyalgie genezen is tot op heden meer een zaak van het bestrijden van symptomen en leren omgaan met de klachten die optreden, dan een zaak van genezen. Er zijn wel aanwijzingen voor de oorzaak van fibromyalgie en daardoor kan er in de (nabije?) toekomst hopelijk meer gedaan worden aan het verlichten van de klachten. Men denkt dat het ontstaan van fibromyalgie te maken heeft met een verstoorde bloedstroom (zie artikel over de oorzaak van fibromyalgie), men denkt echter ook aan een verstoord zenuwstelsel of een verstoorde darmwerking als factoren die de klachten verergeren. Daarom is aandacht voor de darmen, een gezonde voeding en eventueel een speciaal dieet van belang. Een behandeling om fibromyalgie te genezen met medicijnen is helaas nog niet voorhanden.

Ter verlichting van reumatische pijn

120 st

€ 34,99

9,4 (194)

In winkelwagen

Atrosan tabletten 120st

Een goede tip bij reumatische pijn: Atrosan tabletten. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 …
Meer info >

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Laatste wijziging op deze pagina: 13-11-2017
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Test zelf je gezondheid!

Hoe is het met je gezondheid gesteld? Doe de grieptest, prostaattest, hooikoortstest of de overgangstest en krijg direct advies!

Bekijk hier de gezondheidstests
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Inspiratie voor een gezond leven

Gezond blijven is nu nog eenvoudiger. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om updates te krijgen over fit zijn en blijven, gezonde lifestyletips en speciale aanbiedingen. Of kies voor één van onze e-specials. Met specifieke tips & tricks over bijvoorbeeld de overgang, griep of gezonde recepten. Helemaal gratis en rechtstreeks in je inbox.

Meld je hier aan!