A.Vogel helpt

Fibromyalgie: dieet

Fibromyalgie is een aandoening die pijn en stijfheid in de spieren veroorzaakt. Andere klachten bij fibromyalgie zijn een onverklaarbare vermoeidheid, slechte concentratie en geheugen, spijsverteringsklachten en angst en een neerslachtig gevoel. Men denkt dat het ontstaan van fibromyalgie te maken heeft met een verstoorde bloedstroom (zie artikel over de oorzaak van fibromyalgie), maar men denkt ook aan een verstoord zenuwstelsel, of een verstoorde darmwerking als factoren die de klachten verergeren. Daarom is aandacht voor de darmen, een gezonde voeding en eventueel een speciaal dieet van belang.

Ter verlichting van reumatische pijn

120 st

€ 35,98

9,4 (236)

In winkelwagen

Atrosan tabletten bij gewrichtspijn

Bij reumatische pijn. Deze tabletten krijgen maar liefst een 9,2 als klantwaardering!
Natuurlijke …

Meer info >

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Laatste wijziging op deze pagina: 06-12-2018
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Test zelf je gezondheid!

Hoe is het met je gezondheid gesteld? Doe de grieptest, prostaattest, hooikoortstest of de overgangstest en krijg direct advies!

Bekijk hier de gezondheidstests
Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Inspiratie voor een gezond leven

Gezond blijven is nu nog eenvoudiger. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om updates te krijgen over fit zijn en blijven, gezonde lifestyletips en speciale aanbiedingen. Of kies voor één van onze e-specials. Met specifieke tips & tricks over bijvoorbeeld de overgang, griep of gezonde recepten. Helemaal gratis en rechtstreeks in je inbox.

Meld je hier aan!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Elke maand tips van Mieke over reuma en pijnlijke gewrichten?

tip

Gratis tips ontvangen over leven met reuma

Inschrijven >