background

"Ik houd mijn prostaat in goede conditie!"

Prostaat groeien? Daar hield ik me niet mee bezig
Gerrit (64) is het hiermee eens. “Toen ik de 50 naderde, hield ik me er totaal niet mee bezig dat mijn prostaat wel eens zou kunnen gaan groeien. En al helemaal niet dat ik een paar jaar later ’s nachts vaker uit bed zou moeten om naar het toilet te gaan. Het was een beetje het gevoel van een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Het idee dat het bij mij nog wel een paar jaar zou duren voordat mijn prostaat ging groeien. En dat klopte ook wel, maar ja…”

Liever eerder gestart met onderhouden
De meeste mannen gaan de prostaatfunctie ondersteunen op het moment dat ze de eerste verschijnselen voelen. “Dat deed ik ook”, vervolgt Gerrit zijn verhaal. “Ik denk ook dat dat een heel logische en menselijke reactie is. Wél denk ik dat, als ik had geweten dat er onderhoudsproducten bestaan, ik eerder was gestart met het gebruik van Prostaforce. Gewoon om mijn prostaat te onderhouden, net zoals ik dat met mijn tanden doe door ze iedere dag te poetsen. Want één capsule per dag, da’s de moeite ook niet. En als je je indenkt dat je voor 38 cent per dag je prostaat in goede conditie kunt houden… waarom zou je het dan laten?”

Me ervoor schamen? Waarom zou ik...
In veel gevallen is het de partner die de man adviseert om hulp te zoeken. “Niet zo gek ook. Ik ging ’s nachts naar het toilet en viel daarna direct weer in slaap. Maar in de tussentijd had ik mijn vrouw ook wakker gemaakt. En dat vond ze niet echt een pretje”, geeft Gerrit lachend aan. “Ik besloot om eens te kijken wat ik er ter ondersteuning aan zou kunnen doen. Het idee van iets natuurlijks vind ik namelijk prettig. Mijn dochter vertelde over Prostaforce van A.Vogel en dat gebruik ik inmiddels iedere dag. Ik vind het een fijne gedachte dat ik mijn prostaat op natuurlijke wijze in conditie kan houden. En dat ik zo goed kan blijven plassen. Me ervoor schamen? Waarom zou ik... iedere man van mijn leeftijd heeft ermee te maken. Bovendien helpt Prostaforce me gewoon goed!”

Prostaforce

Prostaforce helpt mannen om goed te blijven plassen  A.Vogel Prostaforce | mannelijke potentie en plassen | A.Vogel

90st

€ 42,99

In winkelwagen


Meer info

Voedingssupplement - kruidenpreparaat o.b.v. Zaagbladpalmextract (Sabal serrulata). Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Laatste wijziging op deze pagina: 05-04-2013
Bron: Natuurlijk & Gezond. Gezond leven in harmonie met de natuur. Biohorma 2011. Uitgeverij Mix Media B.V., Lelystad

Hoe zit dat...?

Waarom ontstaan de beste ideeën onder de douche?
’s Morgens sta je op, je neemt een douche en … ineens bedenk je de oplossing voor het probleem waar je gisteren de hele dag over zat te piekeren! Waarom juist op dat moment?

Lees hier waarom!
Exclusief op avogel.nl: garantie op 100% tevredenheid*

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang maandelijks handige tips en weetjes over gezondheid en lifestyle.

Schrijf je nu in >